Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Με τους CanStar έτοιμοι για... εκτόξευση

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο και κλικάρετε στο σύνδεσμο που υποδεικνύεται, για να δώσουμε πόντους στην ομάδα CANSTAR. Είναι για καλό σκοπό!

Τη φετινή χρονιά το σχολείο μας, το 2ο ΓΕ.Λ Ελευθερίου- Κορδελιού, συμμετέχει στο πανελλήνιο διαγωνισμό CanSat in Greece με την ομάδα CanStar. Στο διαγωνισμό αυτό ομάδες που αποτελούνται από 4 με 6 μέλη και καλούνται να οραματιστούν μια διαστημική αποστολή, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν έναν εκπαιδευτικό δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού για να την εκτελέσει. Ο δορυφόρος αυτός εκτοξεύεται σε υψόμετρο ενός χιλιομέτρου και κατά την προσγείωση με την βοήθεια αλεξίπτωτου εκτελεί την αποστολή που έχει επιλέξει η κάθε ομάδα.
Περισσότερα για την αποστολή μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της ομάδος στο FB CanstarKordelio2019

Επίσης στο video της διεύθυνσης που ακολουθεί ορισμένα μέλη της ομάδος  CanStar μιλούν για την ομάδα και τον ρόλο τους μέσα σε αυτήν, 
Ακόμη, ένα από τα σημεία του διαγωνισμού στα οποία βαθμολογείται η ομάδα μας είναι η διάχυση της αποστολής μας και του διαγωνισμού στο κοινό. Προκειμένου να μετρηθεί αυτό οι οργανωτές έχουν δώσει σε κάθε ομάδα έναν σύνδεσμο. Τα κλικ που γίνονται σε αυτόν τον σύνδεσμο αφενός οδηγούν στη σελίδα των οργανωτών αφετέρου προσθέτουν πόντους στην ομάδα μας. 
Παρακαλούμε λοιπόν κλικάρετε όσο πιο συχνά μπορείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και κοινοποιήστε τον σύνδεσμο σε όσους μπορούν επίσης να κάνουν κλικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου